USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У школі російського Брянська восьмикласниця вчинила смертельну стрілянину та суїцид

7 Грудня 2023 10:59
Вранці 7 грудня у російському місті Брянськ восьмикласниця влаштувала стрілянину в школі. Унаслідок цього дівчина вчинила суїцид, є загиблі та поранені

Про це з посиланням на російське пропагандистське видання ТАСС пише Еспресо.

Стрілянина сталася у гімназії №5. Відомо, що учениця пронесла вогнепальну зброю, з якої вистрілила кілька разів. Восьмикласниця прийшла на урок, увійшла до класу і практично відразу почала стріляти.

В адміністрації міста заявили, що наразі чотири людини постраждали, ще дві загинули внаслідок стрілянини. Крім цього, відомо, що учениця, яка влаштувала стрілянину, вкоротила собі віку. Одна дитина у вкрай важкому стані перебуває в реанімації.

Пізніше стало відомо, що адміністрація Брянська видалила повідомлення у своєму Telegram-каналі з інформацією про кількість загиблих та постраждалих під час стрілянини в гімназії №5.

Читати ще: Суїцид на Миколая: троє підлітків у Луцьку намагалися скоїти самогубство

Депутат Держдуми Олександр Хінштейн повідомив, що мисливська зброя, з якої стріляла восьмикласниця, зареєстрована на батька дівчинки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Грудня 2023 12:18
Уроки мужества даються взнаки. А тато напевне в Україні...мо теж в пакеті привезуть!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus