USD 41.20 41.43
  • USD 41.20 41.43
  • EUR 41.30 41.43
  • PLN 10.50 10.75

У школі на Волині дев'ятикласник розпилив перцевий балончик, постраждали 15 учнів

11 Листопада 2021 17:54
У приміщенні школи у Маневичах розпилили перцевого балончика. П'ятнадцять учнів поскаржилися на погане самопочуття. Усіх їх доставили в лікарню та обстежили. Нині загрози життю та здоров’ю дітей не має.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, інформує поліція Волині.

Поліцейські з’ясували, що дев'ятикласник разом із своїм однолітком розпилили у приміщенні класу перцевий балончик. Після цього з’явився відчутний сторонній запах. Аби провітрити приміщення, хлопці відчинили вікна та двері у класі. Речовина поширилась на коридор, повз який проходили інші учні.

Відомості за цим фактом належним чином зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка після проведення якої буде надана правова кваліфікація діям підлітків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus