USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У школах Ковельської громади пролунав перший дзвоник

Сьогодні 14:12
Сьогодні у школах громади відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Цьогоріч за парти сіло 10 тисяч 328 учнів, з них 880 – першокласники.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Аби привітати ковельських школярів з святом, заступниця міського голови Наталія Маленицька завітала в ліцей «Оберіг».
«Ваше завдання – гарно вчитись, досконало знати рідну мову, історію України, яка пишеться на наших очах, інші предмети. Саме вам відроджувати, будувати та розвивати нашу державу. Пишайтесь вашим ліцеєм, адже він виховав так багато Героїв, – зазначила Наталія Дмитрівна у своєму виступі. – Вітаю вас, дорогі діти, з новим навчальним роком. Нехай він буде сповнений новими враженнями, друзями та звершеннями. Бажаю усім, щоб наступний День знань ми зустрічали в мирній Україні, яка перемогла ворога».

Читати ще: «Скоро до школи»: у Луцьку дітям вручили ранці та шкільне приладдя

На святі випускники вручили першокласникам «Буквар» – першу сходинку у величний світ знань.
На завершення пролунав символічний «перший дзвоник». Під щедрі оплески присутніх хлопчики і дівчатка, головні герої свята, вперше ступили на шкільний поріг.

Читати ще: Скільки дітей на Волині цьогоріч стануть першокласниками

«Хочеться вірити, що цей день назавжди залишиться у пам’яті дітей, а школа стане для них другою домівкою. Хай же щастить нашим учням у всьому, а вчителі обов’язково зроблять все можливе, аби шкільне життя було веселим, корисним і продуктивним», – йдеться у повідомленні.

Сьогодні святкові лінійки відбулись у всіх школах Ковельської громади. Участь в урочистостях взяли представники міської влади. Зокрема, секретар міської ради Оксана Багнова завітала у ліцей № 13. Керівництво, педагогів та учнівську молодь ліцею № 11 вітав перший заступник міського голови Тарас Яковлев, ліцею № 10 – заступник міського голови Віктор Жигаревич. Радість свята з колективом ліцею № 9 розділив керуючий справами Іван Чуліпа.

Читати ще: На Волині у новому навчальному році 92% учнів будуть навчатися офлайн

З новим навчальним роком! Вдалого старту!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus