USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У ще одному ліцеї на Ковельщині запрацював клас безпеки

7 Червня 2024 17:00
7 червня в Гутянському ліцеї на Ковельщині відбулося відкриття класу безпеки. На захід запросили працівників ДСНС, керівництво селищної ради, старосту села, педагогів.

Про це повідомили в Заболоттівській громаді.

Наразі це четвертий клас безпеки у громаді. Захід відбувся у межах реалізації Всеукраїнського проєкту «Клас безпеки», метою якого є систематична підготовка дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя.

Завдання такого класу – навчити школярів правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомити з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, сформувати навички надання домедичної допомоги тощо. Тут наявне необхідне для тематичного навчання дітей, приладдя.
Читати ще: На Волині відкрили ще один клас безпеки

До роботи у класі безпеки будуть залучати педагогічних працівників, фахівців ДСНС району та області, Національної поліції, медичних працівників, практичних психологів, учасників бойових дій, фахівців з мінної безпеки тощо.
У новоствореному класі педагоги ліцею провели фрагменти уроків, під час яких учні продемонстрували відмінні знання із безпеки життєдіяльності, пригадали правила безпечної поведінки у побуті, дізналися про причини пожеж та дії у разі їх виникнення, вчилися розпізнавати небезпечні предмети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus