USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Шацьку змагалися 200 веслувальників

Сьогодні 14:15
У Шацьку під патронатом Національного олімпійського комітету України відбулися вже 38-мі традиційні змагання з веслування, присвячені пам’яті чемпіонки України Галини Зуб.

Про це повідомили у Волинській обласній раді.

Галина Зуб – майстер спорту, неодноразова призерка Спартакіади України, переможниця інших важливих республіканських та міжнародних стартів. Веслувальницю тричі обирали найкращою спортсменкою Волині. 27 вересня 1983 року на навчально-тренувальному зборі її життя трагічно обірвалося. Відтоді змагання з веслування почали проводити у пам’ять про славну землячку.

На водні перегони прибули понад 200 спортсменів, зокрема команди з Полтави, Добротвора, Луцька («Олімп»), Ковеля (ДЮСШ «Олімп», «Колос», імені Євгена Кондратовича), Львова, Івано-Франківська, Житомира, Вінниці, Одеси, Рівного, а також місцева команда.
Читати ще: «Радію тому, що маю»: волинська веслувальниця Марія Повх завершила виступи на Олімпіаді. Результат

Голова облади Григорій Недопад подякував веслувальникам за активність та побажав їм результативних фінішів.
«Те, що ці змагання відбуваються уже 38 раз поспіль, і те, що спортсменів на них стає все більше, мене щиро тішить. Вірю, що Волинський край мотивує вас до звершень», – звернувся до учасників змагань голова Волиньради.
Крім того, Григорій Недопад привітав спортсменів та колектив з ювілеєм Шацької дитячо-юнацької спортивної школи. Нині цей заклад відзначає 55-річчя від дати заснування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus