USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Шацьку будують шкільний стадіон за понад мільйон гривень

21 Червня 2019 16:18
У Шацьку продовжують роботи зі спорудження нового шкільного стадіону біля опорного закладу НВК ЗОШ I-III ст. – гімназія смт. Шацьк, йдеться на сайті Шацької ОТГ.

До слова, ще восени минулого року Кабмін виділив кошти на облаштування футбольного поля зі штучним покриттям біля згаданого навчального закладу.

Нове футбольне поле у Шацькій школі-гімназії розміром 42Х22 метри побудують відповідно до реалізації державної бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України», на що в Державному бюджеті заклали 370 мільйонів гривень. Волинь, своєю чергою, отримає більше 11 мільйонів гривень, за рахунок яких побудують вісім сучасних майданчиків для занять футболом.

Вартість будівництва поля зі штучним покриттям - приблизно 1 мільйон 400 тисяч гривень. Половину цієї суми (700 тисяч гривень) Шацька ОТГ на одній з сесій вже виділила та передала їх як субвенцію обласному бюджету на співфінансування його будівництва.

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 вересня 2018 р. № 256 «Про затвердження Переліку об’єктів, що фінансуються у 2018 році за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» (зі змінами) у Волинській області затверджено вісім об’єктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus