USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Сербії знову сталася стрілянина, загинули вісім людей

5 Травня 2023 09:17
У Сербії озброєний чоловік з автомата розстріляв людей за 60 км на південь від Белграда. Нападник був в автомобілі, що рухався. Загинули вісім людей, щонайменше десять отримали поранення.

Про це пише Бабель із посиланням на BBC.

За непідтвердженими даними, його досі не затримали. Місцеві ЗМІ повідомили, що до сіл Младеновац і Дубона прибули спецпризначенці. Поліцейські зупиняють машини на блокпостах. У районі Дубони стрільця шукають гелікоптер, дрони та численні патрулі.

За даними медіа, 20-річний хлопець почав стріляти в людей з автомата після сварки з поліцейським у парку Дубони в четвер увечері.

Нагадаємо, 13-річний учень сьомого класу школи у Белграді в середу, 3 травня, вранці застрелив вісьмох учнів і охоронця та важко поранив шістьох учнів і вчителя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus