USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Сербії зареєстрували філію російської організації «Другая Украина». Її створив Медведчук

7 Грудня 2023 14:51
У Сербії зʼявилася філія російської організації «Другая Украина», яку створили обвинувачений в державній зраді Віктор Медведчук і колишній український журналіст Денис Жарких.

Про це пишуть «Схеми» з посиланням на офіційні реєстри Сербії та рф.

Сербську філію очолив кандидат у депутати парламенту Сербії Драган Станоєвич – він підтримує війну РФ проти України та з червня 2021 року перебуває під санкціями РНБО.

Представництво відкрили ще в серпні 2023 року, а його задекларована мета – «налагодження взаємовигідної співпраці між народами Сербії, росії та України».

Читати ще: Медведчук створив рух «Другая Украина» і бере туди держзрадників та пропагандистів

Тим часом організацію «Другая Украина» перейменували з «регіонального» на «міжнародний громадський рух».

У Росії «Другая Украина» проводить антиукраїнські заходи. Наприклад, у липні в Будинку російського зарубіжжя ім. Солженіцина пройшов круглий стіл «Украинская русофобия: истоки и механизмы преодоления». Основою для обговорень була стаття Медведчука «Дві України як нова політична реальність».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Грудня 2023 18:17
рашисти зробили з України поле бою, вже Україна й так стала 'другая' завдяки їм - поки не розвалять кацапські падли тут все не заспокояться очевидно
ОДІН. Показати IP 7 Грудня 2023 20:20
КІВУ КАЖУТЬ ЗАВАЛИЛИ,АЦЬОГО ЩОСЬ НЕЧІПАЮТЬ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus