USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.00 41.30
  • PLN 10.35 10.50

У селищі на Волині відремонтують три вулиці

29 Червня 2023 20:40
У Маневичах Камінь-Каширського району відремонтують дорожнє покриття проїзної частини вулиць Северинівська, Тиха та Західна.

Торги на поточні ремонти на сайті держзакупівель оголосив відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради. Пропозиції учасників приймають до 30 червня.

Очікувана вартість поточного ремонту дорожнього покриття проїзної частини вулиці Тиха становить 357 тисяч гривень, вулиці Северинівська – 833 тисячі гривень, а вулиці Західна (від будинку №15 до будинку №47) – 1,2 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть улаштування дорожніх корит коритного профілю з застосуванням екскаваторів, перевезення ґрунту, улаштування дорожнього одягу з піщано-щебеневої суміші, укладання щебеневих покриттів із напівпросочуванням бітумною емульсією, планування площі узбіччя механізованим способом.

Ремонти хочуть закінчити до 30 вересня 2023 року. Гарантія на виконані роботи становитиме три роки.

Нагадаємо, на вулицях 100-річчя Маневич, Незалежності, Освітянській і Северинівській у Маневичах Камінь-Каширського району зроблять поточний ремонт тротуарних доріжок.

До осені в Маневичах планують відремонтувати десяток вулиць, як-от Ягідна, Івана Богуна, Мохова, Європейська, Східна, Яблунева, Хакімова, Собятинська та Ювілейна.

Також у місті мають відремонтувати вулицю Зільберта.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus