USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У селі поблизу Луцька зводять новий дитсадок

16 Грудня 2021 22:37
Дитсадок у селі Струмівка Підгайцівської громади Луцького району почали будувати наприкінці осені 2021 року.

До першого снігу підрядна організація встигла закласти фундамент та запустила роботи із його утеплення та гідроізоляції, повідомляє пресслужба Підгайцівської сільради.

Заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь зазначив, що доки у громаді чекають остаточного вердикту Уряду щодо фінансування будівництва ДНЗ за кошти Державного фонду регіонального розвитку, роботи розпочали за рахунок місцевого бюджету. Для цих потреб цьогоріч заклали 8 мільйонів гривень.
«Під час засідання Волинської регіональної комісії 24 листопада дитячий садок у Струмівці за результатами голосування набрав найбільшу кількість балів та потрапив у попередній перелік проєктів, що можуть реалізовуватися за кошти ДФРР у 2022 році. Ми розраховуємо, що наступного року вдасться залучити кошти з бюджету держави, аби виконати основну частину робіт та завершити будівництво до кінця 2023 року», – зазначив посадовець.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus