USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

На Волині збудують новий ЦНАП

10 Січня 2022 22:48
Нове будівництво адміністративної будівлі Центру надання адміністративних послуг заплановано на вулиці Тимовського в селі Поромів Володимир-Волинського району.

Поромівська сільська рада вже оголосила тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації на об’єкт будівництва. Пропозиції від учасників прийматимуть до 13 січня.

Очікувана вартість робіт становить 225 тисяч гривень.

Будівництво має здійснюватися в одну чергу. Майбутнє приміщення ЦНАПу має бути одноповерхове, розраховане на вісім робочих місць і містити приміщення фронт-офісу, кімнату для обробки документів, кімнату для проведення нарад, кімнату персоналу, санітарний вузол для маломобільних груп населення, санвузол для персоналу, приміщення для розташування інженерного обладнання і вхідні тамбури.

Під час розробки проєктно-кошторисної документації переможець торгів повинен враховувати чинну містобудівну документацію, відповідність проєктних рішень вимогам чинних будівельних норм та нормативних документів, державних стандартів і правил, законодавства, вимоги з охорони праці тощо.

Робочий проєкт має містити сертифікат енергоефективності, генплан і благоустрій території, основні архітектурно-планувальні рішення, зовнішні та внутрішні мережі, електрообладнання та електроосвітлення, зовнішнє освітлення, автоматичну пожежну сигналізацію та оповіщення про пожежу, блискавкозахист, охоронну сигналізацію, систему відеоспостереження, структуровану кабельну систему, проєкт організації будівництва, вогнезахист будівельних конструкцій, розрахунок часу евакуації та візуалізацію.

Проєкт має також передбачати застосування наступних конструкцій та матеріалів: скляні перегородки з рамами та вікна з профільною системою, покриття підлог із керамічної плитки та ламінату, зовнішні стіни із SIP-панелей, гіпсокартонні перегородки, покрівля із ПВХ-мембрани, підвісна стеля, електричний котел та інші.

Окрім того, проєкт має враховувати озеленення території, влаштування стоянки для автомобілів і зовнішнє освітлення.

Проєктно-кошторисну документацію мають виготовити до 28 лютого.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus