USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У селі на Волині влаштували фестиваль «Prosto neba»

28 Серпня 2018 18:45
У селі Луковичі Іваничівського району відбувся музичний фестиваль «Prosto neba». На урочистості завітали депутати Іваничівської районної ради від УКРОПу Роман Мельничук та Роман Франчук, депутат Павлівської ОТГ від УКРОПу Назарій Недбайло та депутат Литовезької ОТГ Іван Романюк.

У селі Луковичі, яке знаходиться усього за 20 кілометрів від районного центру, ось уже третій рік поспіль проводять фестиваль «PROSTO NEBA». Ідея проведення музичного фестивалю належить директору місцевої школи Руслану Недбайлу, він же виступив головним організатором заходу, повідомляє прес-служба УКРОПу.

За словами організатора фестивалю, люди приїжджають на цей захід аби знайти друзів та підтримку, територію для творчості. Традиційний музичний фестиваль цьогоріч поєднали зі спортивними змаганнями із волейболу. Долучився до проведення спортивного свята і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», представники якого подарували м’ячі та волейбольну сітку для луківчан.


У час, коли одні змагалися у спортивній майстерності, інші тішили гостей свята творчістю. Цього року на фестиваль прибули уже знані в краї гурти «Рандеву», «Добре є», «Брати», «Куми». До слова, серед учасників колективів також є депутати від УКРОПу. Зокрема, у гурті «Рандеву» – Роман Франчук, а у колективі «Куми» – Іван Романюк.


Ще одним подарунком від Фонду Ігоря Палиці став виступ духового оркестру із Володимира-Волинського.

Із вітальним словом звернувся до гостей свята депутат Павлівської ОТГ Назарій Недбайло.

«Переконаний, що ці теплі серпневі дні особливо сприятливі для проведення таких фестивалів та конкурсів, адже нині і пісня наша звучить якось по-особливому. Такі теплі, майже сімейні зустрічі, наповнюють серце вірою у те, що разом нам вдасться подолати будь-які перешкоди. Підтримує проведення таких заходів і голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, бо вірить, що такі фестивалі сприяють популяризації української культури серед молоді, відродженню прадідівських традицій, розкривають душу нашого народу. Попри те, що фестиваль проводиться усього лиш втретє, він уже став візитівкою вашого села. Сподіваюся, що попереду і у фестивалю «PROSTO NEBA», і в учасників концерту щасливе творче майбутнє», – зазначив Назарій Недбайло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus