USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У селі на Волині собака забрала і вигодовує кошенят

6 Червня 2019 23:09
На одному з обійсть у селі Озеро Ківерцівського району собака вигодовує кошенят. Собака на кличку Білка відібрала у кицьки дитинчат, бо вважає їх за своїх. Про це Суспільному розповіла господарка тварин Євгенія Андрійчук. Каже, Білка була вагітна, але не народила. Два тижні тому відібрала кошенят у кицьки.

«Відразу вона взяла і їх прийняла, це на подвір’ї було, я побачила. І вона нікого не підпускала, дітей – то взагалі кидалася, а кота побачить чужого – то страшне. То взяти і гарно так глядіти – я вперше побачила, відколи живу», каже господарка тварин Євгенія Андрійчук.
Собачка вилизує кошенят і годує молоком, каже пані Євгенія.
Подивитися на собаку, яка вигодовує кошенят, до подвір’я Євгенії Михайлівни приходять діти.

Явище, коли тварини одного виду виховують дитинчат іншого, в природі трапляється, розповів доцент кафедри зоології Східноєвропейського університету Ярослав Степанюк. Каже, такі випадки найбільш часті серед свійських птахів.

«Тут в собаки проявився інстинкт до вигодовування малят. А в маленьких котів цей інстинкт агресії до собак ще не сформований. Тому між ними існує така дружба. В подальшому малі котенята будуть сприймати собак як неворожих тварин до моменту, поки вони не зіткнуться з агресією», - каже він.

Аби кошенята не відвикли від кицьки, на ніч господарі почали приносити їх до мами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 7 Червня 2019 00:09
Нормальна ,,уройона,, вагітність у суні не робіть сенсації на пустому місці..кожен досвідчений ,,собачник, пояснить вам раціонально поведінку сучечки.
Остап Вакарчук. Показати IP 7 Червня 2019 09:00
Боже, як приємно на таку любов серед тварин дивитися. Дуже хочеться, щоб у людей були такі не земні стосунки, оце і є щастя.
Мужик до Остап Вакарчук. Показати IP 7 Червня 2019 10:10
То тобі, Остапе, з такою "ідилією" пряма дорога до РСП (развідьонок з прицепом тоість). Вони всім розказують що "чужих дітей не буває" і про "ідилію щасливої родини". Чого від такого "щастя" попередній чоловік втік - ми скромно промовчимо)) І саме дивне навіть не те, що кожна одне і те саме торочить... А що знаходяться ... індивідууми, які в це вірять))
Ольга Показати IP 7 Червня 2019 09:24
А кошку за что лишили родительских прав?
Иван Показати IP 7 Червня 2019 19:29
Отэта прикол! Милейшие!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus