USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У селі на Волині ремонтують два мости

Сьогодні 19:09
На автомобільній дорозі Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ у селі Красноволя Луцького району ремонтують два мости.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Наприкінці травня поточного року мостовики розпочали лагодити мостовий перехід завдовжки 36 метрів через річку Кормин. На сьогодні відновили прогонову конструкцію правої частини споруди.

Що зроблено:

- проведено підготовчі та демонтажні роботи;

- влаштовано сполучення мосту з підходами;

- влаштовано монолiтну залiзобетонну накладну плиту прогонової будови, гідроізоляцію, деформаційні шви;

- нарощено монолітне парапетне огородження.
Читати ще: Підлатали 5 км: на дорозі між Рожищем і Копачівкою зробили ямковий ремонт

Такі ж роботи будуть виконані на лівій частині мосту. Згодом тут ще встановиться металеве бар’єрне і перильне огородження, відновиться дорожнє покриття та нанесеться розмітка. Також відремонтуються опори та буде проведено відновлення і захист конструкцій споруди.

Допоки бетон на об’єкті набирає міцності ремонтно-будівельна бригада почала ремонт ще одного мосту у цьому ж населеному пункті. Наразі на 12-метровій споруді проходять демонтажні роботи.
Читати ще: У селах Луцького району відремонтують дороги. Де саме?

Ці будови не ремонтувались від часу їх зведення у 1978 та 1966 році відповідно і перебували у незадовільному експлуатаційному стані. Відтак задля недопущення аварійних ситуацій потребували невідкладного ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus