USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У селі на Волині через замикання люди другу добу – без світла

2 Серпня 2018 12:54
У селі через негоду, яка на лінії електропередач повалила дерева та позривала шифер із будинків, місцеві жителі змушені були жити без електрики.

Про це повідомляє Район.Любомль.

Сильний буревій наробив лиха у вівторок, 31 липня, близько 18.00. На вулиці Незалежності гілля обірвало лінію 10 тисяч вольт. Лише 1 серпня надвечір електрики ліквідували поломку і в оселях нарешті з’явилося світло.

Та близько 22 години, як тільки ввімкнулося вуличне освітлення, на одній з опор посипалися іскри.

«Буквально за кілька хвилин уже горіли дроти. А стовп був схожий на феєрверк, – розповідають очевидці. – Через трохи один із дротів перегорів і впав на узбіччя дороги. Але полум’я розгорялося з новою силою. Вже й кабелі, через які інтернет поступає в хати, теж плавилися».

Нарешті приїхали електрики, вимкнули трасформатор і запевнили, що вже небезпеки немає. Проте місцеві жителі їх не відпускали та змусили загасити вогонь.

Один із мешканців приніс водний пістолет та відро з водою та почав самотужки гасити. Але загорання було на самому верху опори. Тоді вирішили з машини енергетиків спробувати дістатися та залити водою вогонь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus