USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

У селі на Волині 1 вересня діти пішли в оновлену школу. Фото

1 Вересня 2020 20:14
Сьогодні у селі Карасин Маневицького району відкрили школу.

Про це повідомила народна депутатка Ірина Констанкевич на сторінці у Фейсбуці.

«Друзі, подвійне свято сьогодні! Відкривали школу в селі Карасин Маневицького району! Попри карантин і всі ті обмеження, які, на жаль, не оминули громаду, голова Прилісненської ОТГ Ігор Терещенко зумів так скординувати роботу, щоб сьогодні 133 дитини сіли за парти в нових, відермонтованих та затишних класних кімнатах», – йдеться у дописі.
Ірина Констанкевич також наголосила, що на ремонт витратили лише 9 млн гривень з бюджету ОТГ, а не 50-54 млн, як це передбачалося спочатку.

Депутатка наголосила, що на рівні держави залучали частково кошти інфраструктурної субвенції, а депутат Волинської обласної ради Іван Киричик допоміг в скеруванні коштів з обласного бюджету.
«Радісно і гордо за результати. Робота голови Прилісненської ОТГ – приклад для всіх! Ігор Терещенко усвідомлює покладену на нього відповідальність і працює на забезпечення стабільного розвитку громади в майбутньому!» – підсумувала Ірина Мирославівна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Линдюк Показати IP 1 Вересня 2020 23:08
В 5 разів дешевше? а шо так можна було?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus