USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У селі на Володимирщині за 2 млн зроблять дорогу

6 Травня 2023 09:05
У Стенжаричах Володимирського району запланували поточний ремонт вулиці Відродження.

Тендер на роботи оголосила Устилузька міська рада. Пропозиції від учасників на сайті державних закупівель приймають до 11 травня, а 12 травня розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Відродження в селі Стенжаричі – 2,2 мільйона гривень.

Роботи, відповідно до технічного завдання, включатимуть нарізання кюветів і зрізання узбіч автогрейдером, знімання асфальтобетонних покриттів доріг за допомогою машин для холодного фрезерування, улаштування вирівнювальних шарів основи з щебенево-піщаної суміші, улаштування покриттів товщиною чотири сантиметри з гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, укріплення узбіч асфальтогранулятом від фрезерування.

Поточний ремонт мають закінчити до 31 грудня цього року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме чотири роки.

Нагадаємо, в селі Заріччя Володимирського району запланували капітальний ремонт покриття проїзної частини вулиці Лобачинської. Роботи вартістю понад 10 мільйонів гривень хочуть закінчити до 30 вересня цього року.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus