USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У селі на Любешівщині реконструюють вуличне освітлення

10 Січня 2022 08:00
У селі Деревок колишнього Любешівського району проведуть реконструкцію мереж вуличного освітлення на вулиці Поліщука від КТП № 29.

Торги для пошуку підрядника оголосило управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 13 січня.

Очікувана вартість робіт становить 211 414 гривень.

Реконструкція мереж вуличного освітлення у селі Деревок включатиме пiдвiшування iзольованого провода на опорах, монтажні роботи, встановлення обмежувачiв перенапруги, заземлення, встановлення 14 світлодіодних світильників тощо.

Усі роботи мають виконати до 31 грудня 2022 року. Гарантійний термін роботи світильників – не менш як п’ять років.

Нагадаємо, реконструкцію мережі вуличного освітлення запланували також на вулиці Комарова в Камені-Каширському. На ці роботи спрямують майже півтора мільйона гривень.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus