USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

У селі Камінь-Каширського району за 5 млн зроблять дорогу

8 Липня 2023 17:59
У Тоболах Камінь-Каширського району відремонтують покриття проїзної частини вулиці Любешівська. На роботи спрямують близько п’яти мільйонів гривень.

Тендер на капітальний ремонт на сайті держзакупівель оголосила Прилісненська сільська рада. Пропозиції учасників приймають до 11 липня.

Очікувана вартість робіт становить 5,32 мільйона гривень.

Капітальний ремонт, відповідно до технічного завдання, включатиме звалювання дерев, корчування пнів, улаштування дорожніх корит, планування укосів, улаштування дорожнього одягу з гарячих асфальтобетонних сумішей, улаштування примикань, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків і напрямних пластикових стовпчиків, влаштування однобічного металевого бар’єрного огородження.

Усі роботи в селі Тоболи мають здійснити до 31 грудня 2024 року.

Нагадаємо, на поточний ремонт мосту біля Старої Вижівки спрямують близько 19 мільйонів гривень.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus