USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.30 10.55

У селі біля Луцька за майже п’ять мільйонів зроблять дорогу

11 Липня 2024 19:06
У селі Липини Луцького району запланували поточний ремонт вулиці Волинської. Роботи оцінили в майже п’ять мільйонів гривень.

Відповідний тендер на сайті prozorro.gov.ua оголосив відділ капітального будівництва та інвестиційної діяльності Підгайцівської сільської ради. Пропозиції учасників приймають до 12 липня.

Очікувана вартість поточний ремонт вулиці Волинської в Липинах – 4,7 мільйона гривень.

Роботи включатимуть, згідно з технічним завданням, улаштування дорожніх корит, улаштування бетонних підпірних стін мосту, розливання в’яжучих матеріалів, улаштування покриттів із гарячих асфальтобетонних сумішей, вимощення бруківкою тротуарів тощо.

Ремонт вулиці в Липинах хочуть завершити до 30 вересня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме не менш як три роки.

Читати ще: У селах Луцького району відремонтують дороги. Де саме?

Нагадаємо, в селах Баківці Боратинської громади та Підгайці однойменної громади Луцького району запланували поточний ремонт вулиць. У Баківцях мають відремонтувати вулицю Зарічна, а в Підгайцях – вулицю Котляревського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мажорам Показати IP 11 Липня 2024 20:48
Який ремонт? Ви чули що іде війна?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus