USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У селах Жидичин і Озерце відремонтують будинки культури

22 Грудня 2021 13:05
Наступного року в селах Жидичинського старостинського округу планують здійснити ремонт кількох вулиць та реконструкцію будинків культури в селах Жидичин та Озерце.

Про це йшлося 22 грудня під час пленарного засідання 24-ї сесії Луцької міської ради.

Староста Жидичинського старостинського округу Галина Матвіюк головним досягненням року назвала об’єднання з Луцьком та налагодження роботи, комунікації з усіма представниками влади.

Основним завдання на наступний рік, за її словами, є покращення інфраструктури.

«Найнагальніші об’єкти – це реконструкція фасаду ліцею в Жидичині, ремонт теплової мережі, під’єднання до неї будинку культури і амбулаторії, ремонт кількох вулиць, реконструкція будинків культури в селах Жидичин, Озерце», – сказала вона.

Галина Матвіюк розповіла, що поступово налагоджуєтьсяпитання щодо курсування громадського транспорту завдяки, зокрема, тісній співпраці з депутатами та відділом транспорту міської ради. Нині тривають перемовини з перевізниками щодо маршруту на Клепачів. Як пригадала староста, найбільші проблеми з перевезеннями були, коли перевізники укладали договори з облдержадміністрацією.

Нині на трьох маршрутах організатором є Луцька міська рада. Також оголошено конкурси на ще два маршрути, у тому числі до села Липляни.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Грудня 2021 14:18
Дана староста підлабузниця ще та,особа з напрямком де добре, понакрадала землі на сесіях для дочки, бувшого чоловіка, родичів, кумів, депутатам дала земельки, але це все повернеться до вас пані. Староста (що скажуть), ось хто ця людина не більше.
Місцевий Показати IP 23 Грудня 2021 13:35
Звісно, ще та особистість, ні совісті ні честі, говорить одне робить, як вигідно, накрала землі з Глушком та бандою, а зараз живе на квартирці на потебні в луцьку, в озерці будиночок будує.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus