USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.60

У селах на Маневиччині проведуть грейдерування доріг

1 Березня 2023 07:12
На послуги з грейдерування доріг комунальної власності на території Маневицької селищної ради протягом цього року спрямують до 360 тисяч гривень.

Про це йдеться на сайті державних закупівель prozorro.gov.ua, де торги на відповідні роботи оголосив відділ капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 4 березня.

Очікувана вартість грейдерування доріг комунальної власності на території населених пунктів Маневицької селищної ради становить 360 тисяч гривень.

Відповідно до технічного завдання, грейдерування доріг (180 машино-годин) проводитимуть у селищі Маневичі та селах Велика Ведмежка, Нові Підцаревичі, Череваха, Софіянівка, Градиськ, Нова Руда, Набруска, Лісово, Гута Лісівська, Оконськ, Будки, Кам’януха, Рудка, Цміни, Хряськ, Козлиничі, Мала Ведмежка, Підгаття, Костюхнівка, Колодії, Вовчицьк, Комарове, Новосілки, Довжиця, Загорівка, Велика Яблунька, Мала Яблунька, Граддя, Троянівка, Черськ, Майдан, Бережниця, Кукли, Северинівка, Чарторийськ.

Відзначимо, що грейдерування застосовується для вирівнювання ґрунтових доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Макс Показати IP 1 Березня 2023 09:40
Бюджет розміром в стару іномарку вражає !
Едуард Показати IP 2 Березня 2023 12:55
Цікаво що в Оконську вони вирішили робити якщо 70% це новий асвальт остальні вилиці вимощені з грантотсіва, по тих вулицях грейдер не потрібний. Потрібно підставити щебня малої фракції...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus