USD 41.35 41.70
  • USD 41.35 41.70
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У селах Луцької громади вимкнуть вуличне освітлення

25 Лютого 2022 22:15
Задля безпеки у селах Луцької громади вимкнуть вуличне освітлення, у місті – залишиться необхідний мінімум.

Про це у Фейсбуці повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«З мотивів безпеки в сільській місцевості нашої громади вуличне освітлення буде вимкнено, в місті освітлення залишиться необхідний мінімум.

Звертаюся до власників комерційних та інших приміщень вимкнути освітлення вивісок, підсвітку фасадів та інше додаткове освітлення», – йдеться у дописі.

Згодом мер міста пояснив, чому в Луцьку не вимикають освітлення повністю.

«Багато людей просить, щоб повністю вимкнути освітлення в місті для безпеки. В сільській місцевості це може бути виправданим. Однак, повне вимкнення освітлення питання безпеки тільки погіршить. Сьогодні оснащення противника, сучасні технології та засоби ведення військових дій такі, що в тій ситуації, яка є в нашому місті на даний час, фактично немає значення увімкнене освітлення міста чи ні.

А для поліції, громадських формувань з охорони громадського порядку, інших підрозділів, що здійснюють патрулювання міста, підрозділів, що здійснюють пошук диверсійно-розвідувальних груп та огляд підозрілих автомобілів відсутність світла означає фактично повне нівелювання роботи.

Світло в місті зменшено до необхідного мінімуму і цього достатньо», – акцентував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОДІН. Показати IP 25 Лютого 2022 23:28
Я ДОРОГУ НА ТОЧКУ І БЕЗ ЛІХТАРІВ ПАМ'ЯТАЮ.
Анонім Показати IP 26 Лютого 2022 08:32
На вулиці Янки Купали , як і на Ломоносова ті стовби вуличного освітлення стоять практично в дворах житлових будинків і світять цілу ніч. Яке там патрулювання чи потреба? По вимикайте його на х..р!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus