USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У селах Луцького району зроблять дороги

20 Травня 2023 23:37
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендери на ремонти вулиць у селах Дачне та Кульчин Луцької міської територіальної громади. В Дачному планують відремонтувати вулицю 1 Травня, а в Кульчині – вулиці Вишневу та Космонавтів.

Торги до 22 травня тривають на сайті держзакупівель.

Очікувана вартість поточного ремонту вулиці 1 Травня в Дачному становить 1,35 мільйона гривень, вулиці Вишневої в Кульчині – 1,77 мільйона гривень і вулиці Космонавтів у Кульчині – три мільйони гривень.

Роботи в Дачному включатимуть профілювання щебеневих доріг автогрейдером, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи із щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття, улаштування дорожніх корит і одношарових покриттів із щебеню, розливання бітуму, планування та укріплення узбіч.

Гарантія на ремонт становитиме три роки.

На вулиці Вишневій у Кульчині запланували наступне: виправлення профілю щебеневих основ без додавання нового матеріалу, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи із щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття та укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

Гарантія на ремонт – три роки.

Своєю чергою, поточний ремонт вулиці Космонавтів у Кульчині передбачатиме розламування асфальтобетонного покриття екскаватором, профілювання щебеневих доріг автогрейдером, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи із щебеню, укладання щебеневих покриттів або основ із напівпросочуванням бітумною емульсією, улаштування тонкошарового покриття, укріплення узбіччя щебенево-піщаною сумішшю.

Гарантія на цей ремонт також становитиме три роки.

Ремонти в селах Луцької громади мають завершити до 15 листопада цього року.

Нагадаємо, цього року в Цумані Волинської області запланували поточні ремонти дорожнього покриття на вулицях Грушевського, Незалежності та Васильєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 21 Травня 2023 00:23
Ви б... В Луцьку по робіть дороги .
Ірина Показати IP 21 Травня 2023 10:27
Громада стала більша, толку стало менше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus