USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У селах біля Луцька відремонтують покриття вулиць. Де саме?

15 Червня 2024 07:16
У селах Голишів і Новостав Луцького району запланували поточний ремонт покриття вулиць. У селі Голишів відремонтують вулицю Ярослава Галана та під’їзд до кладовища, а в Новоставі – вулиці Нова і Набережна.

Торги на відповідні роботи оголосила Боратинська сільська рада.

Очікувана вартість поточного ремонту покриття на вулиці Ярослава Галана та під’їзду до кладовища в селі Голишів становить понад три мільйони гривень. Поточний ремонт покриття на вулиці Набережна в Новоставі оцінили у 1,8 мільйона гривень, а на вулиці Нова в цьому ж селі – в 1,6 мільйона гривень.

Як вказано в тендерній документації, роботи включатимуть, зокрема, влаштування дорожніх корит, улаштування вирівнювальних шарів основи з щебенево-піщаної суміші, розлив бітумної емульсії, улаштування покриттів із гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, укріплення узбіччя.

Усі ремонти планують завершити до осені цього року.

Окрім того, Боратинська сільська рада оголосила торги на будівельні матеріали (бруківку) для улаштування жителями вулиці господарським шляхом на умовах співфінансування дорожнього покриття на вулиці Привітна в Рованцях. Очікувана вартість будматеріалів – 1,2 мільйона гривень.

Читати ще: Дорогу Камінь-Каширський – Ковель просять відремонтувати

Нагадаємо, завершено роботи з модернізації автомобільного пункту пропуску Ягодин–Дорогуськ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нострадамус Показати IP 15 Червня 2024 09:28
Голишiв ремонтують, а у Луцьку до вулицi Трутовського руки не доходять... Не дорога, а жах! Мабуть рiдко в якому селi таку можна знайти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus