USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

У СБУ та Нацполіції створять «департаменти війни»

6 Серпня 2021 17:21
У Службі безпеки України та Національній поліції будуть створені «департаменти війни», подібні на той, який нині є в Офісі Генпрокурора.

Про це Генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила журналістам після координаційної наради керівників правоохоронних органів щодо стану протидії кримінальним корупційним та пов’язаним з корупцією правопорушенням, повідомляє Укрінформ.

«У нас тут гарно у плані координації. Такі самі департаменти, як у нас «департамент війни» та управління у Луганській та Донецькій областях, будуть створені в СБУ та в Нацполіції. Це важливо для того, щоб у нас була одна лінія. І важливо також, щоб ми розуміли цю тему, в тому числі щодо Іловайської трагедії», – сказала Венедіктова.

За її словами, ці департаменти необхідні для координації розслідування злочинів, пов’язаних зі збройною агресією РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 7 Серпня 2021 09:11
потрібно купу тупих барбосів - синочків і дочок пациків десь пристроїти...в ГПУ вже своїх пристроїли..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus