USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У «Самопомочі» був хороший старт, але все «зійшло на пси», – Синютка

5 Червня 2019 13:32
У «Самопомочі» був хороший старт, туди зайшли нові люди, які «давали паростки енергії». Однак все дуже швидко «зійшло на пси», зараз фракція політсили навіть дозволяє собі голосувати в унісон з «Опоблоком».

Про це в ефірі хард-ток-шоу «Drozdov» на телеканалі ZIK заявив голова Львівської ОДА у 2014-2019 роках Олег Синютка.

Синютка наголосив: у «Самопомочі» є багато хороших людей, тому зараз йому «дуже шкода цю політичну силу».

«Мені дуже симпатизував старт цієї політичної сили, а сьогодні вони зійшли на маргінес. Подивіться на голосування у сесійній залі парламенту – за пропозицію проводити вибори із закритими списками голосують «Опоблок», «Батьківщина» й «Самопоміч», – зауважив Синютка.



Він зізнався: дуже хотілося, щоб «нове, що народилось», було життєздатним. Свого часу воно навіть «давало паростки енергії», однак потім все зупинилось.

«Потім пішли люди, з’явились інші інтереси та спокуси – воно все зійшло на пси», – вважає Синютка.

Водночас, коментуючи свою роботу з лідером «Самопомочі», мером Львова Андрієм Садовим, він зазначив: старається не говорити про людину, з якою пропрацював понад 7 років.

«Максимум, що хочу сказати – коли в мене з'явився шанс і привід піти, я пішов. Я жодного разу про це не шкодую», – заявив Синютка.

На його думку, нинішні конфлікти місцевих активістів із мером – «неприваблива картина для Львова».

«Я вважаю, що Львів має бути взірцем, еталоном для всієї України. Коли відбуваються такі речі – з одного боку мешканці, з іншого – міський голова, це дуже прикро», – вважає Олег Синютка.

Нагадаємо, 27 травня під Львівською ратушею зібрались активісти різних громадських організацій на безстрокову акцію проти свавілля та беззаконня чиновників ЛМР. Основною вимогою була відставка міського голови Львова Андрія Садового та його заступників.

29 травня учасники акції протесту виламали двері до міської ради. У Ратуші заявили, що після побиття активістами директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євгена Бойка госпіталізували із травмою селезінки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Навуходоносор Показати IP 5 Червня 2019 14:06
Если бы было что-то хорошее, то оно никогда бы не стало "маргинесом"! Тут полное отсутствие логики у бывшего губернатора. "Самопомощь" - это собрание "говорунов", такой себе дискуссионный клуб по интересам. Если, например, поднять стенограммы выступлений на трибуне ВР или на согласительных совещаниях Березюка, то ужаснешься всей непоследовательности в логике его пространных рассуждений, которые можно охарактеризовать кратко как "что-то обо всём и ничего о конкретном". Напомню бывшему губернатору о посещении собраний сектантов замом спикера от "Самопомощи", напомню ему о десятках квартир, задекларированных еще одной представительницей прекрасного пола от "Самопомощи", напомню ему о скандале с депутатом этой политсилы, который в зале ВР решал вопросы оплаты турпутевки за границу в тот момент, когда ВР обсуждала один из важнейших законопроектов для страны. Продолжать можно долго. Так что господин Синютка, видимо, говорит о каком-то ином составе "Самопомощи", о котором нам неизвестно. Если же он говорит о нынешних нардепах этой политсилы, то мягко выражаясь, он говорит неправду, а прямо выражаясь - врет. Хоча мені краще подобається українське слово ""бреше", воно більш соковите.
! до Навуходоносор Показати IP 5 Червня 2019 18:11
Професійні звідоболи. Багато з них до тошноти гидкі, як відкривають роти і починають з себе строїти розумах.
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 5 Червня 2019 14:38
Як у свій час, і в ВО "Свобода".
Ша до Анатоль_ Бідзюра Показати IP 5 Червня 2019 18:12
Свобода пройде в парламент.
Карінв Показати IP 7 Червня 2019 12:27
Синютка- дуже неприємний тип.Такому влада протипоказана.Самопоміч мала би бути у ВР. Львів янам не за Порошенка треба.
Каріна Показати IP 7 Червня 2019 12:32
Львів яни Зробіть їх разом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus