USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

У Риковичах відіграли чемпіонат з волейболу

23 Серпня 2017 10:01
Жителі села Риковичі на Іваничівщині минулої неділі відзначили День села. Свято минуло гучно та із розмахом – концерт, змагання з волейболу, дискотека, інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

Депутат Павлівської сільської ради від УКРОПу Назарій Недбайло розповів, що акцент при організації Дня села хотіли зробити саме на спорті, тому основним заходом стали змагання з волейболу між командами сіл Павлівської ОТГ.



«Концертна програма і танці – атрибутика кожного Дня села, але ми хотіли зробити більш масштабну подію. Так визріла думка провести чемпіонат з волейболу Павлівської громади, а приурочили його до свята у Риковичах. Оскільки це моє рідне село, тому дуже хотілось зробити особливу подію для жителів. Думаю, все вдалось», – поділився враженнями Назарій.



Загалом у змаганнях взяли участь п’ять команд із сіл Павлівка, Трубки, Клопочин, Жашковичі та Риковичі. За ініціативи Назарія Недбайла та сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» призери турніру отримали м’ячі та кубки, а володарів першого та другого місць також додатково нагородили спортивними формами. Чемпіонами змагань стала команда із села Риковичі. Оскільки хлопці вже мають хорошу екіпіровку, тому свій приз віддали місцевій школі.

У будинку культури глядачів розважали гурт «Брати» та дитячі пісенні і танцювальні колективи. Також під час дійства депутат Іваничівської районної ради від УКРОПу, радник голови райради Сергій Недбайло вручив нагороди активним жителям села.

Протягом свята жителів та гостей Риковичів пригощали різноманітними стравами, виготовленими місцевими майстринями кулінарії. Шедеври поварського мистецтва були приготовані за фінансової підтримки депутатів Павлівської сільради Назарія Недбайла, Валентина Швеця та Бориса Парадухи.


Завершився насичений приємними емоціями день святковою дискотекою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus