USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У розвідці розкрили, скільки замахів здійснили на Буданова

12 Березня 2024 15:04
На керівника українського Головного управління розвідки Кирила Буданова здійснили понад десять серйозних спроб замахів від початку війни.

Про це заявив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телеканалу FreeДом, передає ТСН.

Головними цілями для Москви є верховний головнокомандувач – Президент України, а також керівники українських спецслужб.

«На генерала Буданова було скоєно понад десять спроб серйозних замахів. На жаль, унаслідок цих замахів за останні 10 років є і загиблі офіцери української розвідки», – заявив представник розвідки.

Читати ще: Планував убивства Резнікова і Буданова: бойовик, якого спіймали на Волині, отримав 12 років тюрми

За словами Юсова, багато спроб замахів на військово-політичне керівництво України не лише готувалося, а й здійснювалося.

Зауважимо, Президента Володимира Зеленського намагалися вбити не раз. Сам глава держави, коментуючи замахи на своє життя каже, що «після п’ятої спроби мені було вже не цікаво».

Нагадаємо, у листопаді 2023 року в ГУР повідомили, що дружина Кирила Буданова Маріанна була отруєна. Також постраждали ще кілька співробітників військової розвідки. Розслідуванням справи займалося ГУР.

Згодом Буданов повідомив, що знає, хто стоїть за отруєнням його дружини Маріанни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus