USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Рожищі відкрили дитбудинок сімейного типу для родини з 10 прийомними дітьми. Фото

23 Грудня 2021 15:55
22 грудня 2021 року відбулось урочисте відкриття житлового будинку для сім’ї, яка виховуватиме 10 прийомних діток.

Збудували це помешкання за кошти субвенції з державного бюджету на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, інформує пресслужба Волинської ОДА.

Вартість будівництва дитячого будинку сімейного типу – 4,8 млн грн. Будинок має п’ять спалень, вітальню, кухню, підсобне приміщення, дві ванних кімнати, гардеробну та котельню. Загальна площа – 242,3 кв м.

Нині в родині виховується 6 діток, але невдовзі приєднаються ще четверо. Тож напередодні новорічно-різдвяних свят очільник області Юрій Погуляйко привітав велику родину телевізором та солодкими дарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus