USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У Рожищі рятувальники гасили будинок, а під Луцьком – траву

Сьогодні 10:08
Минулої доби рятувальники ліквідували 3 пожежі, що трапилися на Волині.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

Вранці 24 серпня, імовірно, через коротке замикання електромережі трапилася пожежа в приватному житловому будинку в м. Рожищі. О 09:57 силами рятувальників 3 ДПРЧ та працівників місцевої пожежної охорони с. Копачівка горіння ліквідоване. Внаслідок пожежі пошкоджені стіни й перекриття, хатні речі. Потерпілих та жертв немає.

Увечері горіла суха трава на відкритій території у с. Рованці Луцького району. Пожежу, спричинену необережним поводженням з вогнем невстановлених осіб, ліквідували рятувальники чергової варти 1 ДПРЧ.

Читати ще: На Волині ліквідували пожежу автомобіля, який загорівся під час руху

У с. Прип'ять Шацької громади працівники місцевої пожежної охорони ліквідували пожежу на території приватного домоволодіння, де горів стіжок соломи. Причина пожежі встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus