USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Рожищі на честь загиблого бійця перейменували вулицю, де він жив

10 Серпня 2023 22:29
На позачерговій сесії Рожищенської міської ради ухвалили рішення перейменувати вулицю Олексія Береста на вулицю імені загиблого військовослужбовця В’ячеслава Зенца. Ініціювала таке звернення та збирала підписи вдова загиблого захисника Наталія Зенц.

Як розповіла жінка в коментарі Суспільному, про рішення депутатів Рожищенської міськради дізналася від друзів та побратимів чоловіка. Зі слів жінки, 10 серпня В’ячеславу мало б виповнитися 50 років.

«Наша вулиця, де ми жили, невелика. Там всього 30-40 будинків, але мені дуже приємно і радісно від того, що тепер у Рожищі буде вулиця з ім'ям мого чоловіка В’ячеслава Зенца», – каже жінка.

Читати ще: «Привезла каву, як ти любиш»: спогади дружини та доньки про загиблого на війні волинянина В’ячеслава Зенца

Також Наталія Зенц розповіла, що у червні полеглому військовослужбовцю надали звання почесного громадянина міста Рожища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus