USD 40.50 40.90
  • USD 40.50 40.90
  • EUR 40.60 40.85
  • PLN 10.00 10.15

У Рованцях зіткнулися авто та мотоцикліст, водій двоколісного у важкому стані

22 Червня 2024 11:50
21 червня на вулиці Об’їзній у Рованцях, поблизу автомийки LuxWash, трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю авто та мотоцикліста.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці, водій мотоцикла отримав численні травми. На місце події викликали швидку та правоохоронців.

Медики оглянули чоловіка та госпіталізували у медичний заклад. Постраждалому 28 років.

Читати ще: Без прав та вдруге за рік п’яний: у Луцьку спіймали водія-порушника

У диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зазначили, що медики швидкої працювали на місці аварії. Допомогу надавали одному постраждалому. Чоловіка з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, закритим переломом правої ключиці та правого передпліччя госпіталізували у лікарню. Стан постраждалого – важкий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
232 Показати IP 22 Червня 2024 14:33
Думав, що мені просто здається, ніби побільшало мотоциклістів, які останнім часом ганяють містом як оглашенні, особливо в темний час доби. А ніт! За останні тиждень-півтора це вже третя ДТП за їх участю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus