USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Роттердамі чоловік відкрив вогонь у лікарні, двоє загиблих

28 Вересня 2023 23:00
У нідерландському місті Роттердам 32-річний чоловік відкрив вогонь в аудиторії університетської лікарні Еразма та в сусідньому будинку.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на NOS, після стрілянини в лікарні спалахнула пожежа.

«У двох місцях Роттердама сталася стрілянина, в результаті якої загинули 39-річна жінка та 46-річний чоловік. Підозрюваний – роттердамський студент», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 39-річна жінка загинула в будинку, а її 14-річна донька отримала важкі поранення. 46-річний чоловік був викладачем в університетській лікарні Еразма, де і загинув. Підозрюваний є студентом Erasmus MC.

«Ми були шоковані жахливим інцидентом. Стріляли в двох різних місцях міста. Багато людей були свідками цього. Емоції в місті дуже високі. Мої співчуття постраждалим», – сказав мер нідерландського міста Роттердам Ахмед Абуталеб.

Правоохоронці просять свідків надати фото та відео стрілянини в Роттердамі, що може допомогти правоохоронцям в розслідуванні.

Поліція нідерландського міста Роттердам повідомила про затримання 32-річного чоловіка, підозрюваного у двох випадках стрілянини, що призвела до смертей кількох людей.

Підозрюваний має судимість: у 2021 році був засуджений за знущання з тварин.

Під час затримання у чоловіка була вогнепальна зброя. Також він був у бронежилеті.

Правоохоронці припускають, що зловмисник діяв сам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus