USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

У Ростові-на-Дону поблизу школи прогримів вибух

6 Квітня 2017 11:26
У російському Ростові-на-Дону чоловікові відірвало пальці після детонації предмета, який він підібрав на дорозі. Про це передає видання "Сегодня" з посиланням на РІА Новини.

"Чоловік підібрав на дорозі підозрілий предмет, який здетонував, йому відірвало пальці руки, також він отримав поранення живота. Чоловік госпіталізований", - інформує джерело.

Відомо, що в район вулиці Соціалістична, де стався інцидент, направлена ​​слідчо-оперативна група.

Як повідомляють інші джерела, вибух в Ростові стався поряд з однією з шкіл.

"За попередніми даними, пристрій здетонував під час прибирання території двірником, чоловік отримав поранення. На даний момент територія оточена", - сказав співрозмовник.

Він уточнив, що заняття в школі припинені, дітей не впускають до будівлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПІСЛЯ НАПАДУ В МЕТРО ПЕТЕРБУРГА РОСІЮ ЧЕКАЄ ХВИЛЯ ТЕРАКТІВ. ДУМКА



Нагадаємо, у петербурзькому метро в понеділок, 3 квітня, прогримів вибух на станції "Технологічний інститут". У вагоні поїзда в метро Санкт-Петербурга спрацював вибуховий пристрій, який був начинений елементами на ураження.

В результаті загинуло 14 осіб, десятки постраждали. Російські ЗМІ повідомили, що теракт в метро Санкт-Петербурга здійснив смертник, ним може бути 23-річний уродженець Середньої Азії, а саме міста Ош (Киргизія), громадянин Росії Акбаржон Джалілов. З версією Слідчого комітету про можливу причетність до теракту в петербурзькому метро іншого підозрюваного, студента Максима Аришева, не згодні його близькі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus