USD 40.75 41.05
  • USD 40.75 41.05
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

У російських тюрмах стратили понад 110 українських полонених

3 Липня 2024 17:50
У російських в’язницях стратили вже понад 110 українських полонених.

Про це Укрінформу розповів керівник Департаменту Офісу генерального прокурора з протидії злочинам, вчиненим в умовах збройного конфлікту Юрій Бєлоусов.

Як повідомив Бєлоусов, Міжнародний кримінальний суд разом з українськими слідчими розслідує факти катувань і жорстокого поводження щодо українських військовополонених у російських в’язницях.

Читати ще: У російському полоні помер військовий з Волині Олександр Грицюк

Він зазначає, що катування українських полонених у російських місцях несвободи стало системним і свідчить, що це невіддільний складник політики РФ.

Нині українські слідчі збирають доказову базу з місць, де практика катувань найбільш поширена. Ф Офісі генпрокурора є окремий підрозділ, який працює з такими фактами.

Читати ще: Помер у російському полоні: на Волині попрощалися з учителем Леонідом Павлюком, який пішов добровольцем на фронт
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus