USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У російську армію для підсилення мобілізують жінок, – Генштаб

12 Грудня 2022 19:51
Генштаб повідомляє, що станом на вечір 12 грудня українська авіація завдали 4 удари по окупантах, ракетники і артилеристи уразили 2 пункти управління та 4 райони зосередження сил ворога.

Противник зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Запорізькому напрямках. На інших напрямках ворог намагається стримувати дії підрозділів Сил оборони.

Протягом доби окупанти завдали 6 ракетних ударів, 4 з яких – по цивільній інфраструктурі міста Костянтинівка Донецької області, а також здійснили обстріл з реактивних систем залпового вогню міста Херсон.

Авіація Сил оборони протягом поточної доби завдала 4 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Українські ракетники і артилеристи уразили 2 пункти управління та 4 райони зосередження особового складу окупантів.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка залишається без суттєвих змін.

Ворог продовжує обстрілювати українські населені пункти, зокрема окупанти завдали обстріли на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському напрямках.

Окупанти застосовували танки, міномети, ствольну та реактивну артилерію.

У Херсонській області та Херсоні є загиблі серед мирного населення, постраждала цивільна інфраструктура.

Крім того, російські окупанти продовжують грабувати об’єкти цивільної інфраструктури на тимчасово захопленій території Херсонської області.

Так, станом на 11 грудня поточного року, із населеного пункту Рубанівка було вивезено устаткування місцевих сільськогосподарських підприємств.

У Міжводному та Чорноморському, що у Криму, російська окупаційна влада активізувала адміністративно-поліцейські та контррозвідувальні заходи.

Противник продовжує зазнавати втрат. У місцевій лікарні Кремінної Луганської області знаходиться понад 100 військовослужбовців противника з пораненнями різного ступеня важкості.

З метою поповнення втрат в живій силі та доукомплектування підрозділів 1 армійського корпусу за мобілізацією призивають жінок. 28 осіб жінок вже призвано та направлено на підготовку Калінінським районним військовим комісаріатом міста Донецьк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Білорус Показати IP 12 Грудня 2022 22:42
який жалюгідний кінець колоніалної імперії
Ахаха Показати IP 12 Грудня 2022 23:44
єдине що кацапські баби можуть підсилити в армії це стояк у орків
Патрiот Показати IP 12 Грудня 2022 23:56
Ви не повiрите i дiтей,i пенсiв,одним словом всiх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus