USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У російському полоні помер військовий з Волині Петро Литвинюк

5 Травня 2023 10:23
Сумна звістка знову прилетіла на Ковельщину. Повідомили про смерть військовослужбовця, жителя села Волошки Петра Купріяновича Литвинюка 1968 року народження, який помер, перебуваючи у полоні.

Про це повідомили в Колодяжненській громаді.

Згідно з розпорядженням сільського голови Віталія Кашика, у зв’язку з цією трагічною новиною в громаді оголошено триденну жалобу з 4 до 6 травня.

Як повідомив міський голова Нововолинська Борис Карпус, захисник перебував у ворожому полоні з травня 2022 року. А в листопаді його серце зупинилося.

Сьогодні, 5 травня, кортеж із тілом Захисника прибуде в місто Ковель. Панахида та чин погребіння відбудуться сьогодні на кладовищі села Волошки Ковельського району, де жив Петро Литвинюк.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять і шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus