USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У російському Мурманську сталася масштабна пожежа на базі постачання. Відео

25 Грудня 2022 09:12
У російському Мурманську 24 грудня спалахнула пожежа на базі постачання «Фактор», охоплена вогнем площа становить 500 квадратних метрів.

Про це інформує ТСН з посиланням на російське МНС.

Згідно з опублікованими даними, рятувальники отримали повідомлення про займання о 21:21 (за місцевим часом). Надзвичайники евакуювали з місця пожежі п’ять газових балонів.

За попередньою інформацією, площа пожежі становить 500 кв. м.

Зауважимо, що основний напрямок діяльності підприємства «Фактор» – постачання спецодягу та засобів індивідуальної захисту.
Також у Мурманську 22 грудня сталася пожежа на єдиному російському крейсері-авіаносці «Адмірал Кузнєцов». Зауважимо, це дуже багатостраждальний крейсер, адже перебував 13 років у ремонтах, яких загалом було сім.

Крім того, в ніч проти 23 грудня в Москві горіла одна з військових частин. Займання сталося на території гаражних боксів.

Того ж дня у Москві зайнялася пожежа на складі із 400 пропановими та ацетиленовими газовими балонами на території Всеросійського інституту легких сплавів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus