USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.26 10.50

У російському хостелі прорвало трубу з гарячою водою: п’ятеро загиблих

20 Січня 2020 11:59
У російській Пермі внаслідок прориву труби з гарячою водою загинули щонайменше п’ятеро людей. Ще трьох госпіталізували з опіками, пише ВВС.

Як повідомило регіональне управління Слідчого комітету Росії, аварія сталася вночі в міні-готелі «Карамель», розташованому на цокольному поверсі житлового будинку – після прориву труби, приміщення готелю затопило.

Тіла загиблих виявили після того, як з приміщення відкачали гарячу воду. Наразі влада встановлює особи загиблих.

Агентство «Інтерфакс» з посиланням на джерело у рятувальній службі повідомляє, що серед загиблих є дитина. Її вік співрозмовник агентства не уточнив.
За даними регіонального підрозділу міністерства охорони здоров’я РФ, одна з постраждалих перебуває у важкому стані, двоє – у стані середньої тяжкості.

Ще три людини відмовились від госпіталізації і перебуватимуть на амбулаторному лікуванні під наглядом лікарів.

Виконувач обов’язків міністра територіальної безпеки Пермського краю розповів, що усі постраждалі проживали у готелі.Трубу з гарячою водою, за його словами, прорвало не у підвальному приміщенні, де розташований готель, а «десь вище».

«Десь вище була аварія, а до них стікала вода», – сказав виконувач обов’язків міністра.

Хостел розташований у п’ятиповерховому будинку, зведеному у 1965 році, пише агентство ТАСС.

Правоохоронці вже відкрили кримінальну справу за статтею «надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки життя і здоров’я споживачів, що призвело за необережністю до смерті двох або більше осіб».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus