USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

У російській колонії в'язні влаштували побоїще та захопили заручників. Відео 18+

Сьогодні 15:06
У Волгоградській області РФ група ув'язнених радикалів взяла у заручники адміністрацію виправної колонії.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на російські ЗМІ, інцидент стався у виправній колонії в Суровікіному. Під час засідання дисциплінарної комісії четверо ув'язнених радикалів дістали ножі. Одного співробітника Федеральної служби виконання покарань було вбито, іншого поранено, четверо співробітників у заручниках.

В'язні опублікували жорстоке відео, на якому видно скривавлені тіла працівників адміністрації колонії. Голос за кадром заявляє про приналежність групи до ІДІЛ.

Читати ще: Дрони атакували нафтобазу в Ростовській області, яка палає шосту добу

Російські ЗМІ заявили, що начальник колонії Андрій Дев'ятов перебуває у заручниках. Втім, за даними «Бази», він у реанімації. Дев'ятов – один із п'яти постраждалих, кому вдалося втекти від нападників. Серед тих, хто втік, – чотири співробітники виправної колонії і один ув'язнений.

Як пише SHOT, до колонії приїхали спецпризначенці, всього там перебувають 1230 ув'язнених. Під'їзди до колонії перекрили.

Нападники вимагають два мільйони доларів і вертоліт, кажуть джерела видань Mash і SHOT.

Увага! Відео 18+!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus