USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

У Росії застрелили командира підводного човна, з якого окупанти обстрілювали Україну «Калібрами»

10 Липня 2023 23:00
У російському Краснодарі застрелили заступника начальника міського відділу з мобілізаційної роботи Станіслава Ржицького. За даними росЗМІ, Ржицький також був командиром підводного човна Краснодар, з якого окупанти запускали ракети Калібр по Україні.

Про це повідомляють російські ресурси Baza і Shot.

За даними ЗМІ, 42-річний Ржицький вирушив о 7−8 ранку на пробіжку, де його підстеріг і розстріляв невідомий.

«Його підстеріг біля спорткомплексу Олімп невідомий, який вистрілив чотири рази в спину і груди Ржицькому, після чого зник із місця події. Потерпілий помер на місці від поранень», – ідеться в повідомленні Shot.

Інформацію про вбивство росіянина також підтверджують пропагандистські росЗМІ з посиланням на джерела в поліції.

Ржицький – капітан другого рангу. Він командував підводним човном Краснодар, який обстрілював ракетами Калібр Україну в липні 2022 року.

Також, за даними ЗМІ, з цього підводного човна могли завдати ракетного удару по Вінниці 14 липня 2022 року. Тоді загинули 27 людей, серед яких були троє дітей.

За даними сайту Миротворець, Ржицький «бере безпосередню участь у відкритому військовому вторгненні в Україну». Він зазначений як командир підводного човна Алроса Чорноморського флоту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Здох Показати IP 10 Липня 2023 23:43
Як херой

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus