USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Росії вибухнув трубопровід з експортним газом до Західної Європи через Україну

20 Грудня 2022 15:23
У Чувашії сталася масштабна пожежа на магістральному газопроводі Уренгой-Помари-Ужгород.

Як пише УНІАН, про це повідомляють російські ЗМІ.

Згідно з інформацією Mash, по газопроводу, побудованому на початку 1980-х, російське паливо постачають до Західної Європи через Україну.

Газопровід перетинає російсько-український кордон в районі ГТС «Суджа» в Курській області.

«До загоряння велися роботи експлуатуючою організацією Заволзьке лінійне управління магістральних газопроводів «Газпром трансгаз Нижній Новгород», – йдеться в повідомленні пресслужби глави Чувашії.

Через високу температуру пожежники не можуть підібратися ближче. За словами мешканців довколишніх сіл, поруч розміщений інтернат. Людей там замкнули у приміщеннях і стежать, щоб ніхто не виходив на вулицю.

Три людини загинули, одна постраждала в результаті вибуху.

Додамо, газоперекачувальна станція «Суджа», через яку йде газ з газопроводу, що загорівся, зараз залишається єдиною точкою на російсько-українському кордоні, на якій досі йде транзит блакитного палива, зазначає РБК.

РИА Новости пишуть, що біржові ціни на газ в Європі після вибуху на газопроводі прискорили зростання, наблизившись до $1250 за тисячу кубів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus