USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У Росії школярки «здали» вчительку поліції за розповідь про війну в Україні

1 Квітня 2022 10:42
У Росії восьмикласниці записали на телефон розмову своєї вчительки з англійської, в якій вона адекватно описала свою країну і те, що вона творить на території України. В результаті запис потрапив до правоохоронних органів.

Про це повідомив Telegram-канал BAZA.

Школярки з училища олімпійського резерву Пензи запитати у вчительки, чому так вийшло, що вони не зможуть поїхати до Європи на змагання. Ірина Ген (так звати вчительку) пояснила їм це емоційно, але правдиво.

Дівчата дізналися багато нового про сепаратизм, кримське питання, малазійський «Боїнг» і «день перемоги над пологовим будинком» у Маріуполі.

Під час розмови Ірина Ген заявила школяркам, що вони загалом нічого не знають про ситуацію, тому що для цього потрібно вивчати багато джерел. Проте дівчата, мабуть, із покоління «Z». З опозиційними поглядами викладачки вони не погодилися, тож аудіо розмови потрапило до правоохоронців.

На вчительку завели справу за частиною 2 статті 207.3 КК РФ про фейки про збройні сили РФ. Ця стаття, що з’явилася в Кримінальному кодексі РФ після вторгнення Росії в Україну, передбачає покарання у вигляді штрафу до п’яти мільйонів рублів або позбавлення волі на строк до 10 років.

Жінці, щодо якої порушено справу, 55 років, з яких понад 20 вона працює у школі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ксю Показати IP 1 Квітня 2022 10:59
Назва цієї країни пишеться з маленької букви !
янеробот Показати IP 1 Квітня 2022 11:42
Такого ця викладачка не очікувала. В цьому суть більшості жителів тієї країни - підлість, підступність, жадоба до чужого у них в крові. Сц...кухи кончені, немає слів. Без тіні сумніву записали розмову і здали. У них в башці наср...но.
Пересічний громадяни Показати IP 1 Квітня 2022 11:52
діло павліка морозова живе та процвітає
Анонім Показати IP 1 Квітня 2022 12:26
стрьомна країна, як там люди можуть жити? там тільки бидлу добре і фашистам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus