USD 41.35 41.70
  • USD 41.35 41.70
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

У Росії понад 240 муніципальних депутатів виступили проти війни з Україною

26 Лютого 2022 22:54
Понад 240 муніципальних депутатів РФ заявили, що виступають категорично проти війни з Україною.

Про це повідомляє УНІАН у Телеграмі.

«Ми – обрані народом депутати – беззастережно засуджуємо напад російської армії на Україну. Це безприкладне злодіяння, якому немає і не може бути виправдання.

Рішення про напад ухвалив особисто президент РФ Володимир Путін. Ми впевнені, що громадяни Росії не давали йому такого мандату.

Війна з Україною спричинить катастрофічні наслідки. Загинуть, будуть поранені та поранені тисячі людей, зруйновані міста дорогої багатьом росіянам землі. Нашу країну чекає засудження світової спільноти, ізоляція, зростання цін та бідність. Сподівання на хороше життя в Росії валиться на наших очах», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus