USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.75

У Росії підлітки спалили гелікоптер Мі-8

Сьогодні 13:54
У російському місті Ноябрськ в Ямало-Ненецькому автономному окрузі двоє підлітків, 13 та 14 років, спалили багатоцільовий вертоліт Мі-8.

Про це повідомив Telegram-канал Baza 11 вересня, передає Кореспондент.

Стверджується, що юнаки проникли на територію вертолітного майданчика в аеропорту Ноябрська через дірку в паркані. Після цього вони облили гелікоптер горючою рідиною й з другої спроби підпалили цигарками. Через вибух рідини один із хлопців отримав сильні опіки обличчя.

Після втечі з аеродрому – обидвох спіймали вже протягом години.

Читати ще: Москву атакували безпілотники: закриті аеропорти, горять багатоповерхівки

«У підсумку хлопцям сильно обпекло обличчя, тому, відбігши трохи від аеропорту, школярам довелося викликати швидку. Медики доставили паліїв до лікарні. Вертоліт згорів майже повністю – від нього залишився тільки хвіст», – йдеться у повідомленні.

Під час розмови з правоохоронцями підлітки розповіли, що їм нібито обіцяли за підпал гелікоптера 5 млн рублів (понад 54 тис. доларів). А раніше вони підпалили вежу стільникового зв’язку, за що отримали 30 тисяч рублів (понад 300 доларів).

Вказано, що батько одного з хлопців зараз воює проти України.

До розслідування факту підпалу гелікоптера підключилась місцева прокуратура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus