USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

У Росії можуть змусити людей працювати безкоштовно для потреб війни, – британська розвідка

29 Травня 2023 07:43
В останній час у російському публічному просторі почали зобов’язувати жертвувати на підтримку війських дій тих, хто критикує війну в Україні.

Про це у Твіттері повідомило Міністерство оборони Британії із посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

Зазначається, що останніми тижнями тон публічних дебатів у Росії перейшов від звичайного покарання тих, хто критикує «спеціальну військову операцію» (війну Росії проти України – ред.), до зобов’язання активно жертвувати на підтримку військових зусиль.

Російські медіа бізнес-групи, які підтримуються державою, звернулися до Міністерства економіки з проханням дозволити шестиденний робочий тиждень для працівників з огляду на економічні потреби війни, очевидно, без додаткової оплати, вважають британська аналітики.

«Зміна тону розмов перегукується з відчуттям радянського суспільного примусу. Це також підкреслює, що керівництво, швидше за все, визначає ефективність економіки як вирішальний фактор у перемозі на війні», – йдеться у дописі.

Як повідомлялося, у попередньому зведенні британська розвідка повідомила, що сили групи «Вагнер» почали відходити з деяких своїх позицій навколо міста Бахмут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 29 Травня 2023 09:15
а у нас з воєнкоматами не можуть порядки навести, розвели бардак, хапуги з рішалами пригрілися, збагачуються шаленими темпами, випускають за кордон усіх бажаючих платити . Крім того, ще й кримські судді-зрадники там пригрілися. Кого там тільки нема, нема певно військових з пораненнями,хоча говорили, що саме вони будуть працювати в воєнкоматах. Яке держава має моральне право відправляти людей на війну, розвівши явний блядюжнік в воєнкоматах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus