USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

У Росії бояться, що Україна отримає рівноцінну зброю для відплати

29 Травня 2022 15:18
Росія боїться, що партнери України нададуть нашій державі рівноцінну зброю для рівноцінної відплати за використання росіянами важкого озброєння та вбивства мирних українців.

Про це написав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Телеграмі.

«Рідкісної гидоти всі ці суб’єкти з рф. На всіх рівнях... Заходять на територію іншої країни та масштабно знищують інфраструктуру, масово вбивають мирних громадян та навмисне зносять усі наші міста повністю. Називають це огидним і брехливим терміном «спеціальна військова операція». Застосовують в Україні всі види важкої артилерії, важкі вогнемети, реактивні системи залпового вогню, важкі авіаційні бомби та крилаті ракети різних модифікацій із дальністю понад 1000 км», – написав Подоляк.

Він додав, що істоти з російськими паспортами заходять до суверенної України й випалюють тут усе підряд усіма видами неядерної зброї.

«Хоча через своє вроджене боягузтво готові застосувати вже й «тактику», і «хімію». І абсолютно шизофренічно вважають, що мають на це право – вбивати всіма (наголошую – всіма) видами важкої зброї мирних людей у абсолютно суверенній іншій державі», – наголосив Подоляк.

За його словами, як тільки стало відомо, що Україна все-таки отримає MLRS з нормальною дальністю дії (100+ км), росіяни відразу впали в істеричну істерику.

«Дикий вереск стоїть зараз над усім російським болотом: «Тільки не це! Тільки не давайте їм реактивні далекобійні системи! Тільки не зброя відплати!»... Що це означає? Лише одне. Росія здатна воювати виключно проти беззбройних мирних громадян і відразу ж «надзюрює» собі в штани, якщо опонент отримує рівноцінну зброю», – зауважив Подоляк.

Він наголосив, що два дикі російські ґвалти – «скасуйте санкції!» і «на колінах благаємо: не давайте українцям MLRS!» – прямий доказ крайньої ефективності саме цих двох кроків.

Як повідомлялося, 28 травня Подоляк закликав Захід надати Україні далекобійну артилерію – ракетні системи MLRS.

Американські ЗМІ повідомили про готовність адміністрації Президента США Джо Байдена збільшити поставки зброї Україні, у тому числі надати MLRS, а також ракетні системи HIMARS.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 29 Травня 2022 15:53
на колінах благають ? щось не бачив банду шизофреніків пуцькодрила і К на колінах на майдані Незалежності
Василь Показати IP 30 Травня 2022 10:45
Щось забагато слів пана Подоляка.Потрібно реально оцінювати ситуацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus