USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У Рівному під час наукової конференції медики влаштували танці на столах. Відео

Сьогодні 17:41
У Рівному під час наукової конференції на тему онкології місцеві медики організували закриту вечірку із запальними танцями на столах. На ці дії уже відреагувала місцева влада, яка пообіцяла кадрові рішення.

Відео у мережі опублікувала рівненська журналістка Ольга Підгорецька, передає ТСН.

Журналістка поширила відео, зазначивши, що на ньому кадри із вечірки рівненських медиків під час наукової конференції.

«Лікарі КП «Рівненський обласний протипухлинний центр» Рівненської обласної ради на науково-практичній конференції на тему «Актуальні питання радіаційної онкології в Україні» у готельно-ресторанному комплексі «Софія». Для мене питання не у святкуванні, а у формі цього дійства», – написала Ольга Підгорецька.
Місцева влада відреагувала на інцидент, пообіцявши зробити кадрові висновки.

«Танці на столах під час війни – неприпустимі. Мене, як і багатьох, обурило відео, що днями з’явилося у мережі. На ньому розважальна вечірка за участю представників обласного протипухлинного центру», – написав голова Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Читати ще: Луцькі школярі влаштували танці на кладовищі заради відео в TikTok: поліція відкрила кримінал

Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш теж засудив танці на столах під час війни.

«Був неприємно здивований відео з працівниками обласного протипухлинного центру на публічному заході. Під пісню про Україну... Звісно, у кожного свій етичний поріг, але звідки це, коли щодня ми оплакуємо наших Героїв? Цей випадок уже обговорили з начальником ОВА Олександром Ковалем. Ми одностайні – наслідки будуть, навіть кадрові. Обов’язково повідомлю про це», – написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Лучанин Показати IP Сьогодні 17:52
Добре випили.
Українка Показати IP Сьогодні 18:02
Це просто неподобство!!! Ганьба!!! Сором!!! Бездуховність та Антиморальність та Антипатріотичність!!! ЖАХ!!!
ЗМІ Показати IP Сьогодні 18:04
Все було. Залишилось насрати в тарілки. Або в рояль, як поручик Ржевський. Лікарі - обмежений народ. Катастрофічно! Нечитаюча категорія людей. Слабоокультурена. Це наслідок того, що вони кожну людину розлядають як потенційного пацієнта. Якщо в ліжку хворого - академік, а його "лікує" сірий терапевтишка, який у 1905 році закінчив медвуз і жодного разу не був на курсах підвищення кваліфікації (я знаю багато таких "лєкарів"), то розумніший, звичайно, останній. І врешті - деградують на 100%.
Луцьк Показати IP Сьогодні 18:04
Люди, будьте, бл..., простішими трошки... Медики з ОНКОцентру, які бачать щодня різну "депресню" (і у яких теж рідні та друзі і навійні, і загиблі є), ПІСЛЯ конференції не мають права ПРИВАТНО посвяткувати? Чи всі мають впасти в анабіоз? А поцікавтесь, скільки ті люди життів врятували, і скільки донатять на армію... "Кадрові рішення" - то СОВОК, а знімав та викладав - не журналіст, а дрібний щур, який 100% сам ще не так бухає у вихідні.
просто до Луцьк Показати IP Сьогодні 19:15
ага!а ще поцікавтесь які вони гроші гребуть з хворих і їх родин,навіть знаючи що тим вже ніц не допоможе,совісті в них не має
? до Луцьк Показати IP Сьогодні 19:25
Скільки? Скільки донатять?
Коля Показати IP Сьогодні 18:04
На фронт відправити, якщо так весело лікарям
123 Показати IP Сьогодні 18:11
Не життя в них, а мед. З такими жирними грошима як в тих лікарів-мільйонерів, то будь хто заскаче на столі від радощів та щастя !
! Показати IP Сьогодні 18:19
Є дві України, одна воює з ворогом до останнього подиху, а є така, якій війна, не війна , танці, бабло, нічого їх не обходить. А вони військовозобовязані, де ТЦК?
лучанка Показати IP Сьогодні 18:23
країна чудес!!! бідним - сльози, бо хоронять захисників, а ці ситі морди - без даху в голові......і без совісті і моралі!
дідо Показати IP Сьогодні 18:28
для чого завидувати.
просто до дідо Показати IP Сьогодні 19:17
для чого таку уйню писати
баба до дідо Показати IP Сьогодні 20:00
заздрити
Василь Показати IP Сьогодні 19:16
а за чий рахунок бенкет?
Олександр Показати IP Сьогодні 19:47
Та, дійсно, чого агритесь, нехай відпочинуть люди... Усім потрібно... Тим більше, не російськомовні, рпцешники чи ухилянти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus