USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

У РФ паніка через постачання важкого озброєння Україні: в Чорному морі стало менше кораблів

31 Травня 2022 16:08
У Чорному морі перебуває один російський корабель-носій крилатих ракет. Кілька кораблів російських військ відійшли в район окупованого Криму.

Про це заявив спікер Одеської ОВА Сергій Братчук, передає УНІАН.

«У Чорному морі дещо зменшилася кількість носіїв крилатих ракет. Зараз там один корабель-носій крилатих ракет. Кілька кораблів ворожого угруповання відійшли в район тимчасово окупованого Криму», – сказав Братчук.

Він зазначив, що ніч у місті та області минула без обстрілів.

Братчук стверджує, що отримання Україною важкого озброєння від союзників викликає в Росії панічні настрої. Також, за його даними, зростає кількість російських окупантів, загиблих в Україні. Наприклад, в Уссурійську (РФ) місцева адміністрація запросила на кладовище сто додаткових місць для поховання учасників «спецоперації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus